image desctription

Pirmoji pergalė namuose (VIDEO, FOTO)

Šaltą sekmadienio popietę Alytaus DFK „Dainava“ iškovojo pirmąją sezono pergalę namuose: Dainavos pagrindinės mokyklos stadione vykusiose rungtynėse net 6:0 sutriuškino prastus laikus išgyvenančią daugkartinių Lietuvos čempionų FBK „Kaunas“ ekipą.

Dainaviečiai visų rungtynių metu dominavo aikštėje, sukūrė daugybę progų ir nė sekundei neleido suabejoti pergalinga rungtynių baigtimi. Du kartus DFK „Dainava“ komandoje įvarčius įmušė legionierius iš Ukrainos Serhii Lozinskyi, po vieną pridėjo kapitonas Linas Savastas ir dar vienas ukrainietis Oleksii Šuliak. Savo įvarčių sąskaitas čempionate atidarė ir jaunieji alytiškiai Rytis Padegimas bei Povilas Kalimavičius.

Po šios pergalės DFK „Dainava“ su 7 taškais po 5 rungtynių LFF I lygos pirmenybėse kyla į septintąją vietą, o FBK „Kaunas“ su 0 taškų lieka turnyrinės lentelės dugne. Kitos DFK „Dainava“ rungtynės vyks po savaitės išvykoje su ambicinga FK „Palanga“ komanda.

Rungtynių momentus įamžino Alytaus miesto metraštį nuotraukomis kuriantis fotografas Zenonas Bulgakovas. Birželio mėnesį dienos šviesą išvys naujas šio patyrusio fotografo nuotraukų albumas apie mūsų miestą – ALYTŲ.

Rungtynės su FBK „Kauno“ futbolininkais buvo paskutinis mačas Alytaus Dainavos pagrindinės mokyklos dirbtinės dangos stadione. Kitose namų rungtynėse dainaviečiai grįžta į tikruosius savo namus – ALYTAUS CENTRINĮ STADIONĄ!

RUNGTYNIŲ ĮVARČIAI>>>.

RUNGTYNIŲ NUOTRAUKOS>>>.

VYR. TRENERIO KOMENTARAS>>>.