image desctription

Dainaviečiai Taurės kovas pradėjo pergale

Antradienį, Vilniuje, vykusiame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės varžybų II etapo mače tarp Vilniaus „Vyčio“ ir Alytaus DFK „Dainavos“ pergalę iškovojo alytiškiai.

Pirmasis įvartis krito jau 15-ąją rungtynių minutę – taikliu smūgiu galva į dainaviečių vartus pasižymėjo „Vyčio“ puolėjas – Nikolajus Misiukas.

Aikštėje ir toliau tęsėsi atviras žaidimas ir jau po 4 minučių rezultatą išlygino dainavietis Ronaldas Solominas, mušęs įvartį ir praėjusiame LFF I lygos ture Alytuje. Kieta kova vyko visą pirmąjį  kėlinį, tačiau į pertrauką komandos išėjo esant lygiam rezultatui – 1:1.

Antrasis rungtynių kėlinys prasidėjo tikru alytiškių spurtu, atnešusiu dar vieną  įvartį. Ronaldas Solominas įspūdingu smūgiu pasiuntė kamuolį į viršutinį Vilniaus „Vyčio“ vartų kampą, taip išvesdamas dainaviečius į priekį – 2:1. Puikios DFK „Dainavos“ futbolininkų gynybos dėka „Vyčio“ pastangos išlyginti mačo rezultatą ir keliauti į pratęsimą tapo bevaisės. Pergalė!

Primename, jog visuose šio sezono LFF taurės etapuose nugalėtojai paaiškės per vienerias rungtynes. Pagal varžybų nuostatus, žemesnių lygų komandos rungtyniaus namuose.

„SMScredit.lt A lygos” rungtyniaus nuo trečiojo etapo (šešioliktfinalio). Taurės varžybų sezono finišas numatytas rugsėjo mėn. pabaigoje.

RUNGTYNIŲ NUOTRAUKOS>>>