image desctription

Alytaus „Dainavą“ sustiprino saugas iš Brazilijos

DFK „Dainavos“ ekipą sustiprino dar vienas naujokas – Marcelo Pereira Munizas. Brazilas į dainaviečių gretas iš A lygoje rungtyniaujančio Kauno „Stumbro“ persikėlė nuomos pagrindais.

26-erių metų atraminio saugo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas per savo karjerą yra rungtyniavęs ne viename garsiame gimtinės klube. Ambicijų šiame sezone nestokojančios „Dainavos“ naujokas visą savo karjerą praleido Brazilijoje, kur jam teko žaisti ir kartu su ryškiausiomis futbolo žvaigždėmis.

„Septynerius metus praleidau „Vasco Da Gama“ klube, kur teko kartu rungtyniauti ir gyventi su tokiais žaidėjais kaip Philipe‘as Coutinho ir Alexas Teixeira. Vėliau persikėliau į „Botafogo“, kur praleidau dvejus metus. Čia pasirašiau ir savo pirmą profesionalų kontraktą“, – pasakojo komandos naujokas.

Vėliau Marcelo atstovavo „Porto de Caruaru“, o pastaruoju metu žaidė garsiame Brazilijos „America FC“ klube. Sudėtingai europiečiams suprantamoje Brazilijos futbolo struktūroje „America FC“ rungtyniauja pajėgiame Rio de Žaneiro čempionate. Vienas iš šio klubo savininkų – legendinis Romario, kuris 2010 metais šioje ekipoje užbaigė savo profesionalo karjerą.

„Esu komandinis žaidėjas, man visada svarbiausi yra komandos interesai. Esu gynybinio tipo saugas, geriausiai jaučiuosi žaisdamas atraminio saugo pozicijoje. Nors į Lietuvą atvykau tik prieš keletą savaičių, jau spėjau apsiprasti, stengsiuosi nuolat tobulėti ir vykdyti trenerio reikalavimus. Ko tikiuosi iš artėjančio sezono? Titulų. Tai būtų fantastiška, to ir sieksime“, – kalbėjo iš Kauno „Stumbro“ atvykęs saugas.

Marcelo oficialus debiutas Alytaus „Dainavos“ klube turėtų įvykti jau kitą šeštadienį, 16 valandą, kai Alytaus dirbtinės dangos stadione dainaviečiai pradės I lygos pirmenybes rungtynėmis su „Palangos“ futbolininkais. Įėjimas – nemokamas.

fcstumbras.lt ir dfkdainava.com informacija