image desctription

DFK „Dainavos“ ir „Džiugo“ akistata Telšiuose baigėsi lygiosiomis

Antradienį Alytaus „Dainavos“ futbolininkai viešėjo Telšiuose, kur sužaidė Pirmos lygos 13-ojo turo rungtynes su vietos „Džiugo“ vienuolike. Didžiąją rungtynių dalį atsilikinėjusiems dainaviečiams rungtynių pabaigoje pavyko nuginkluoti šeimininkų vartininką ir iš Telšių išsivežti tašką.

Pirmasis rungtynių įvartis 27 minutę krito į „Dainavos“ vartus. Besiginantiems dainaviečiams niekaip nepavyko išmušti kamuolio iš savo baudos aikštelės, kuo iškart sėkmingai pasinaudojo šeimininkų saugas Edvinas Jasaitis. 

Ilgą laiką atsilikinėjusiems Dariaus Gvildžio auklėtiniams sėkmė nusišypsojo 73 minutę, kuomet po alytiškių pakelto kampinio pirmasis prie kamuolio suskubo ir taikliai į vartus smūgiavo „Dainavos“ puolėjas Patrikas Oiaranas.

Tai buvo trečiosios Alytaus „Dainavos“ futbolininkų lygiosios Pirmos lygos čempionate. Surinkę 24 taškus dainaviečiai ir toliau išlieka turnyro lyderiais.

Dainaviečiams ilgai ilsėtis neteks, nes jau rytoj pradedamas pasiruošimas LFF Taurės aštuntfinalio rungtynėms su Vilniaus „Vyčiu“. Susitikimas bus žaidžiamas pirmadienį, 19 valandą, Alytaus miesto stadione.


Telšių „Džiugas“ – Alytaus DFK „Dainava“ 1:1 (1:0)
Telšių miesto stadionas, 440 žiūrovų
Teisėjai: Manfredas Lukjančukas, Mantas Lešinskas, Mangirdas Mirauskas
Įvarčiai: 27′ E. Jasaitis (Džiugas), 73′ P. Oiaran (Dainava)

DFK „Dainava“:
Melecis, Tsyvilko, Fridrikas, Lukošiūnas, Čerkauskas, Žukovas, Savastas, Kruša, Silich, Shaban, Oiaran.
Atsarginiai: Geležūnas, E. Baranauskas, Banevičius, Jodelis, Graževičius.

RUNGTYNĖS