image desctription

Mantas Fridrikas rungtyniaus A lygoje

Alytaus DFK „Dainavos“ klubą palieka centro gynėjas Mantas Fridrikas. Kaunietis jau nuo pirmadienio prisijungs prie A lygoje rungtyniaujančio ir Europos lygos atrankos rungtynėms besirengiančio Klaipėdos „Atlanto“.

29 metų gynėjas šį sezoną sužaidė 11 rungtynių vilkint „Dainavos“ marškinėlius. Kaunietis į Alytų atvyko praėjusių metų liepą ir iškart tapo pagrindiniu komandos centro gynėju.

M. Fridrikas nuo šiol atstovaus ilgametei A lygos prizininkei Klaipėdos „Atlanto“ ekipai. Uostamiesčio futbolininkai su 21 tašku rikiuojasi 4-oje aukščiausios Lietuvos futbolo lygos vietoje. Klaipėdos „Atlantas“ jau kitą savaitą pirmajame atrankos etape susitiks su Kazachstano vicečempionu Almatos „Kairat“

Prie „Dainavos“ netrukus prisijungs du peržiūroje dalyvausiantys futbolininkai iš užsienio. Primename, jog praėjusią savaitę klubą paliko ir į Latvijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančią „Jelgavos“ ekipą persikėlė DFK „Dainavos“ saugas Kler Heh.

Artimiausios dainaviečių rungtynės – pirmadienį su Vilniaus „Vyčio“ ekipa. LFF Taurės aštuntfinalio Alytaus miesto stadione pradžia – 19 valandą.
 
Klubas dėkoja Mantui už atiduotas jėgas vilkint „Dainavos“ marškinėlius ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje!