image desctription

Žvilgsnis į varžovą: nugalėtas, tačiau dar labiau pavojingas Vilniaus „Vytis“

Jau šiandien, 19 valandą, Alytaus DFK „Dainavos“ futbolininkai pradės svarbiausią sezono dvikovą. Alytaus miesto stadione ginklus LFF taurės aštuntfinalio rungtynėse surems Dzūkijos ir Vilniaus „Vyčio“ ekipos. Prieš kiek daugiau nei savaitę tarpusavio dvikovoje pranašesni buvo dainaviečiai.

Birželio 16 dieną Alytaus miesto stadione vykusioje dvikovoje DFK „Dainavos“ futbolininkai vilniečius nugalėjo rezultatu 2:1. Tądien alytiškių gretose įvarčiu pasižymėjo Kirilas Siličius, varžovų – Arsenijus Buinickis, o Haroldas Šidlauskas įvartį įsimušė į savus vartus.

Per savaitę abi ekipos sužaidė po vienerias rungtynes. Vilniaus „Vyčio“ futbolininkai namuose net 5:1 sutriuškino „Šilutę”, o DFK „Dainava“ svečiavosi Telšiuose, kur buvo priversta tenkintis tašku lygiosiomis 1:1 pasibaigusiose rungtynėse su „Džiugu“.

Kaip ir prieš praėjusią tarpusavio dvikovą „Dainava“ varžovus pasitiks apmažėjusiomis gretomis. Dzūkijos futbolo klubą paliko ir į A lygoje rungtyniaujantį Klaipėdos „Atlantą“ persikėlė pagrindinis gynybos ramstis Mantas Fridrikas. Savaite anksčiau iš Alytaus į „Jelgavą“ išvyko saugas Kler Heh.

Į LFF taurės ketvirtfinalį jau pateko „Jonava“, „Trakai“, Marijampolės „Sūduva“, „Panevėžys“, Vilniaus „Žalgiris“, Vilniaus „Panerys“. Šįvakar savo jėgas išmėgins ne tik DFK „Dainava” su Vilniaus „Vyčiu”, bet ir Vilniaus „Prelegentai” su Kauno „Stumbru”.
 
LFF taurės III etapo rungtynės tarp DFK „Dainavos” ir Vilniaus „Vyčio” jau šiandien, 19 valandą, Alytaus miesto stadione. Įėjimas – nemokamas. 

TĘSKIME PERGALINGĄ KELIĄ SVAJONĖS LINK KARTU! ATEIKITE PALAIKYTI DAINAVOS!