image desctription

XXIII turas: lygos autsaiderio išbandymas

Lietuvos futbolo Pirmos lygos 23-ojo turo rungtynėse Alytaus DFK „Dainava“ susitiks su Utenos „Utenio B“ futbolininkai. Šis sezonas jauniausiai čempionato komandai nebuvo sėkmingas, tačiau vasaros pertraukos metu gausaus legionierių desanto sulaukęs A lygoje rungtyniaujantis „Utenis“ dažnai gelbsti ir dukterinei ekipai. Nors akivaizdžiu poros favoritu laikomas Dzūkijos futbolo klubas, Alytaus miesto stadione laukia intriguojanti kova.

Būsimi dainaviečių varžovai, pralaimėję pastarąsias penkerias rungtynes iš eilės, yra iškovoję vos dvi pergales ir su 7 taškais tenkinasi absoliutaus lygos autsauderio etikete. Tuo tarpu Dariaus Gvildžio auklėtiniai praėjusiame ture svečiuose minimaliu rezultatu 0:1 nusileido „Pakruojo“ vienuolikei ir, siekdami tęsti kovą dėl aukščiausių pozicijų, jau rytoj bandys sugrįžti į pergalių kelią.

DFK „Dainavos“ gretose daugiau neišvysime vasarą į ekipą atvykusio legionieriaus iš Olandijos Claudio Kiala. Lūkesčių netenkinęs saugas karjerą tęs Maltoje.

Rungtynės tarp Alytaus DFK „Dainavos“ ir „Utenio B“ jau sekmadienį, 15 valandą, Alytaus miesto stadione. Įėjimas nemokamas.

Ateikite palaikyti savo miesto futbolininkų!