image desctription

XXX turas: ar „Dainavos“ futbolininkams pavyks pasipuošti bronzos medaliais?

Jau rytoj, šeštadienį, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos stadionuose finišuos 2017 metų sezono pirmenybės. Alytaus DFK „Dainavos“ futbolininkai paskutines rungtynes žais Panevėžyje, kur, norint pasidabinti bronzos medaliais, jie kovos ne tik dėl pergalės, bet ir lauks varžovų nesėkmės Vilniuje.

Rungtynės Panevėžyje dainaviečiams bus milžiniškos svarbos. Tik pergalės atveju Dariaus Gvildžio auklėtiniai turėtų galimybę pakilti į trečiąją turnyro lentelės poziciją, tačiau tam reikalinga ir Vilniaus „Vyčio“ futbolininkų nesėkmė namu rungtynėse prieš Kėdainių „Nevėžį“.

Būsimi alytiškių varžovai „Panevėžio“ futbolininkai šiame sezone taip ir neatradę savojo žaidimo yra priversti tenkintis tik 9-ąja pozicija. Pergalės prieš dainaviečius atveju, panevėžiečiai vienu tašku aplenktų pirmenybes jau baigusius „Pakruojo“ futbolininkus ir pakiltų vienu laipteliu aukščiau.

Alytaus DFK „Dainavos“ futbolininkai, iškovoję 14 pergalių, 4 kartus sužaidę lygiosiomis ir 9 kartus aikštę palikę nuleistomis galvomis, šiuo metu rikiuojasi 4-oje vietoje. Į Aukštaitijos sostinę Alytaus „Dainava“ vyks pajėgiausios sudėties.

„Panevėžio“ ir „Dainavos“ susitikimas vyks šeštadienį, 14 valandą, Panevėžio futbolo akademijos dirbtinės dangos stadione.