image desctription

Turo varžovas: DFK „Dainavos“ kelyje – jaunieji riteriai

LFF Pirmos lygos nukelto pirmojo turo rungtynėse Alytaus „Dainavos“ futbolininkai rytoj Alytuje susitiks su „Trakais B“. Donato Vencevičiaus auklėtiniams tai bus proga iškovoti trečiąją pergalę iš eilės.

Alytaus „Dainavos“ ekipa sėkmingai pradėjo Pirmos lygos sezoną. Išvykoje dainaviečiai sužaidė lygiosiomis su Kauno „Stumbru“ (1:1), namie palaužė „Panevėžį“ (1:0), o praėjusį penktadienį Vilniuje rezultatu 3:0 nepaliko vilčių jauniesiems Vilniaus „Žalgirio B“ futbolininkams.

„Trakai B“ savo ruožtu pirmajame mače kiek netikėtai 1:0 palaužė Telšių „Džiugą“, tačiau vėliau sekė du pralaimėjimai – iš pradžių Kaune rezultatu 1:3 nusileido jaunajai NFA komandai, o praėjusį penktadienį net 0:3 neprilygo „Stumbro B“ vienuolikei. Su trimis taškais trakiečiai turnyro lentelėje žengia 11-oje pozicijoje.

Būsimų dainaviečių varžovų gretose Pirmos lygos pirmenybėse šiemet į aikštę žengė ir keletas šalies futbolo gerbėjams puikiai žinomų futbolininkų. Atkreipti dėmesį į vartininką, anksčiau garsiajam „Roma“ klubui priklausiusį Tomą Švedkauską. „Trakų B“ ekipos garbę gina ir praėjusį sezoną „Dainavos“ marškinėlius vilkėjęs gynėjas Ernestas Mininas.

Į aikštę vilkėdami „Trakų B“ aprangą šiemet žengia ir pagrindinėje klubo sudėtyje A lygoje dažnai žaidžiantys: Klaidas Janonis, Svajūnas Čyžas, Rokas Masenzovas bei alytiškiai Martynas Vasiliauskas, Ernestas Stočkūnas ir Ignas Baranaukas.

Praėjusiame sezone abejose komandų akistatose rezultatais 2:1 ir 3:1 pranašesni buvo Alytaus futbolininkai.

Rungtynės tarp Alytaus „Dainavos“ ir „Trakų B“ ekipų jau rytoj, 18 valandą, Alytaus dirbtinės dangos stadione (Vilties g. 12). Įėjimas nemokamas.

ATEIKITE PALAIKYTI RAUDONAI MĖLYNŲ!