image desctription

Turo varžovas: į pergalių kelią siekiantis grįžti „Utenis“

Jau rytoj, sekmadienį, 17 valandą, Alytaus miesto centriniame stadione DFK „Dainavos“ futbolininkai priims svečius iš Utenos – „Utenio“ futbolo klubą. Pirmos lygos 10-ojo turo rungtynėse dainaviečiai sieks reabilituotis po nesėkmingo debiuto miesto stadione ir sirgaliams padovanoti pergalę.

Į aukščiausias Pirmos lygos pozicijas taikantys „Utenio“ futbolininkai – nesėkmių ruože. Gana neblogai pirmenybes pradėję aukštaičiai, šiuo metu atsidūrė nesėkmių ruože ir į Dzūkijos sostinę atvyksta ne pačios geriausios nuotaikos. Uteniškiai pastaruosiuose lygos turuose ne tik nusileido lyderės poziciją užimančiai „Panevėžio“ ekipai, bet ir namuose nesugebėjo įveikti vienos iš lygos autsaiderių – „Trakų“ vienuolikės. Negana to, Egidijaus Varno auklėtiniai praėjusią savaitę gavo skaudų antausį LFF Taurės II etape, kuomet išvykoje 0:1 pralaimėjo II šalies lygoje rungtyniaujantiems Vilniaus „Vilties“ futbolininkams.

Utenos „Utenį“ į priekį šiame sezone veda 21 metų puolėjas Kiril Levšin, kurio sąskaitoje jau 7 taiklūs smūgiai. Komanda remiasi gabiu šalies ir Utenos jaunimu, o spragas užpildo legionieriais iš Dramblio kaulo kranto bei Didžiosios Britanijos. Pagrindinių ekipos marškinėlių užsivilkti nevengia ir 35 metų veteranas, įvairiuose Lietuvos futbolo klubuose žaidęs, trenerio asistento pareigas užimantis Mantas Savėnas.

Rungtynės tarp Alytaus „Dainavos“ ir Utenos „Utenio“ – sekmadienį, 17 valandą, Alytaus miesto stadione. Įėjimas – nemokamas.

ATEIKITE PALAIKYTI SAVO MIESTO FUTBOLININKŲ! TIK KARTU – MES GALINGI!