image desctription

Turo varžovas: dainaviečiai pergalės sieks prieš svečius iš Kauno

I lygos batalijos persirito į antrąją pusę. Pirmąjį rugpjūčio ketvirtadienį Alytaus DFK „Dainava“ namuose ruošiasi priimti Kauno FC „Stumbro B“ vienuolikę, kuri tik per plauką išplėšė lygiąsias pirmosiose tarpusavio rungtynėse. Susitikimo Alytaus miesto stadione pradžia – 18:30 val.

Po vasaros pertraukos atsinaujinęs Dzūkijos futbolo klubas antrąją sezono pusę pradėjo ne taip kaip norėtųsi. Praėjusį sekmadienį Trakuose svečiavęsi dainaviečiai nesugebėjo išlaikyti dviejų įvarčių persvaros ir buvo priversti tenkintis lygiosiomis 2:2. Abu įvarčius raudonai mėlynų gretose įmušė legionierius iš Kolumbijos Sebastian Vasquez.

Būsimi „Dainavos“ varžovai – Kauno „Stumbro B“ futbolininkai – paskutiniąsias rungtynes žaidė beveik prieš mėnesį, kai išvykoje 4:1 nugalėjo „Kupiškio“ ekipą. Vasaros pertraukos metu keli kauniečių futbolininkai taip pat padėjo ir pagrindinei komandai, kuri Alytuje vykusiose Europos lygos atrankos rungtynėse kovojo prieš Limasolio „Apollon“ ekipą.

Šiuo metu su 25 taškais DFK „Dainava“ Pirmos lygos turnyrinėje lentelėje rikiuojasi penkta, „Stumbras B“ su 18 taškų – devintas.

Rungtynės tarp Alytaus „Dainavos“ ir Kauno „Stumbro B“ jau rytoj, 18:30 val., Alytaus miesto stadione. Įėjimas – nemokamas.

Ateikite palaikyti savo miesto futbolininkų! Tik kartu – mes galingi!