image desctription

Turo varžovas: ant bedugnės krašto merdintis Klaipėdos „Koralas“

Rugpjūčio 26 d., sekmadienį, Donato Vencevičiaus treniruojami Alytaus „Dainavos“ keliaus į Klaipėdą, kur susitiks su absoliučiais lygos autsaideriais – „Koralo“ futbolininkais. Būsimi dainaviečių varžovai neseniai sugrįžo į Pirmos lygos pirmenybes ir netgi iškovojo pirmąją pergalę.

Daugiau nei du mėnesius nerungtyniavę klaipėdiečiai sugrįžo į kovą dėl išlikimo Pirmoje lygoje. Rugpjūčio mėnesį „Koralo“ ekipa sužaidė ketverias rungtynes, per kurias iškovojo pirmąją pergalę. Antradienį uostamiesčio futbolininkai namuose sensacingai rezultatu 2:1 įveikė NFA vienuolikę ir įsirašė pirmuosius tris taškus.

Per 13 sužaistų rungtynių „Koralo“ ekipa yra patyrusi 12 pralaimėjimų ir praleidusi 66 įvarčius.

Stipriai nukraujavę ir vos startinį vienuoliktuką surenkantys Klaipėdos „Koralo“ šiame sezone dar sužais 13 rungtynių. Išimties teise į lygą priimti klaipėdiečiai verčiasi ne tik jaunaisiais miesto futbolininkais, bet ir legionieriais iš Japonijos, Lenkijos, Rumunijos bei Kazachstano.

Alytaus „Dainava“ sieks pratęsti nepralaimėtų rungtynių seriją ir įsirašyti labai svarbius tris taškus. Šiuo metu dainaviečiai rikiuojasi penkti. Lygos lyderiais išlieka Gargždų „Banga“, penktadienį namuose pralaimėjusi Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikei.

Mačo tarp „Koralo“ ir „Dainavos“ Klaipėdos dirbtinės dangos stadione pradžia – 17 valandą.