image desctription

LFF Taurės pusfinalyje – mūšis su taurės savininku Kauno „Stumbru“

Ketvirtadienį Vilniuje ištraukti „SHARP LFF taurės“ turnyro pusfinalio burtai, kurių metu Alytaus DFK „Dainava“ sužinojo savo varžovą. Taip pat paskelbta, kad taurės turnyro finalas vyks Dzūkijos sostinėje Alytuje.

Pusfinalio poras lėmė burtus traukęs Lietuvos rinktinės futbolininkas Darvydas Šernas.

Alytiškio ranka pirmą kartą istorijoje į taurės turnyro pusfinalį patekusius dainaviečius suvedė su nugalėtojų titulą ginančiu Kauno „Stumbro“ klubu. Alytaus „Dainava“ tapo vienintele LFF I lygos atstove pusfinalyje. Pagal varžybų nuostatus, žemesnės lygos klubai žaidžia namuose, todėl „Dainavos“ ir „Stumbro“ pusfinalio dvikova vyks Alytuje. Rungtynės vyks rugsėjo 15 arba 16 dieną, o tikslus laikas paaiškės artimiausiu metu.

Kitame pusfinalyje Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione susikaus „Kauno Žalgiris“ ir praėjusio sezono turnyro finalininkas Vilniaus „Žalgiris“.

Burtų traukimo ceremonijos metu buvo paskelbta, jog „SHARP LFF taurės“ savininkai paaiškės rugsėjo 30 dieną Alytaus miesto stadione.

Taurės pusfinalio rungtynėms besiruošiantys Donato Vencevičiaus auklėtiniai šį penktadienį Suvalkuose sužais kontrolines rungtynes su vietos „Wigry“ ekipa.