image desctription

Turo varžovas: į Pirmos lygos titulą besikėsinantis Kėdainių „Nevėžis“

Jau rytoj, trečiadienį, Alytaus miesto centriniame stadione DFK „Dainavos“ futbolininkai pradės sezono finišo rungtynių maratoną ir priims vienus iš lygos lyderių – Kėdainių „Nevėžį“. Pirmajame rate svečiuose pranašesni buvo dainaviečiai, pergalės Donato Vencevičiaus auklėtiniai sieks ir rytoj.

Į aukščiausias Pirmos lygos pozicijas taikantys Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai, kaip ir Alytaus DFK „Dainava“,  pasižymi ilga nepralaimėtų rungtynių serija. Kėdainiečiai nepralaimi jau 8 dvikovų iš eilės, alytiškiai – net 11. Iki pirmenybių pabaigos likus trims turams, abi komandos turi galimybę iškovoti tiek nugalėtojų titulą, tiek likti be medalių. Tiesa, Alytaus „Dainavos“ futbolininkai, lyginant su turnyro lentelės konkurentais, turi vienerias rungtynes atsargoje.

Šiuo metu „Nevėžis“ su 15 pergalių, 5 lygiosiomis ir 3 pralaimėjimais savo sąskaitoje turi 50 taškų ir vos dvejais atsilieka nuo lyderio „Panevėžio“. „Dainava“ su 45 taškais rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje.

Šiame sezone Kėdainių „Nevėžis“ remiasi jaunystės ir patirties mišiniu. Komandą į pergales veda A lygos patirties turintis vartininkas Mindaugas Malinauskas, Rimvydas Lipnevičius bei legionieriai iš Italijos, Urugvajaus ir kitų šalių. Savo gretose išsaugoję praėjusių metų rezultatyviausią Pirmos lygos žaidėją Aretą Gėgžną, „Nevėžis“ gali pasigirti ir turintys ir šio sezono rezultatyviausią lygos futbolininką – Evaldą Kugį. Saugo sąskaitoje jau 20 taiklių smūgių į varžovų vartus.

Rungtynės tarp Alytaus „Dainavos“ ir Kėdainių „Nevėžio“ – trečiadienį, 18:30 val., Alytaus miesto stadione. Įėjimas – nemokamas.

ATEIKITE PALAIKYTI SAVO MIESTO FUTBOLININKŲ! TIK KARTU – MES GALINGI!