image desctription

Turo varžovas: medalių siekianti „Vilniaus Vyčio“ ekipa

Šiandien visos Pirmos lygos komandos sužais 25-ojo turo rungtynes, o DFK „Dainava“ ant Alytaus miesto stadiono vejos priims iš paskos besivejančius – „Vilniaus Vyčio“ futbolininkus. Donato Vencevičiaus treniruojami dainaviečiai sieks trečiosios pergalės iš eilės, padėsiančios dar labiau įsitvirtinti kovoje dėl medalių.

Šeštadienio varžovė „Vyčio“ komanda šių metų pirmenybes pradėjo ne taip sėkmingai, kaip norėtų, tačiau sezono eigoje įsivažiavo ir ėmė skinti pergales. Algimanto Liubinsko auklėtiniai, kaip ir DFK „Dainava“, jau kuriam laikui pamiršo pralaimėjimo skonį – vilniečių sąskaitoje 7-erios nepralaimėtos rungtynės iš eilės. Praėjusiuose turuose „Vilniaus Vytis“ namuose tiesiog triuškino lygos autsaiderius – rezultatu 5:2 nepaliko vilčių „Žalgirio“ dubleriams, o „Kupiškio“ futbolininkus subombardavo net 8:1. Šiuo metu sostinės klubas yra iškovojęs 13 pergalių ir savo sąskaitoje turintis 44 taškus lipa ant kulnų pirmojo trejeto komandoms.

„Vilniaus Vyčio“ ekipą į pergales veda praėjusiame sezone Dzūkijos futbolo klubo garbę gynęs saugas Mantas ir 13 kartų varžovų vartininkus nuginklavęs Mantas Makutunovičius bei puolėjas iš Sakartvelo Otari Kvenardze, kurio sąskaitoje 12 taiklių smūgių.

Pirmojo rato tarpusavio susitikimas, birželio mėnesį vykęs šalies sostinėje, baigėsi dramatiškomis lygiosiomis 2:2.

Rungtynės tarp Alytaus „Dainavos“ ir „Vilniaus Vyčio“ komandų jau šiandien. Dvikovos Alytaus miesto stadione pradžia – 15 valandą. Įėjimas – nemokamas.

ATEIKITE PALAIKYTI DAINAVIEČIUS SVARBIAUSIOSE SEZONO KOVOSE!