image desctription

Pergale užbaigti sezoną DFK „Dainava“ sieks Gargžduose

Jau šį šeštadienį Donato Vencevičiaus treniruojami Alytaus DFK „Dainavos“ futbolininkai užbaigs 2018 metų sezoną. Dainaviečių laukia išvyka į Gargždus ir atsakomosios rungtynės prieš „Palangos“ ekipą pereinamoje serijoje dėl vietos A lygoje. Pirmoji tarpusavio dvikova alytiškiams nesusiklostė – namie rezultatu 0:3 pranašesni buvo palangiškiai, tad šįkart bent jau to paties reikės ir raudonai mėlyniems, tačiau viltis miršta paskutinė…

Nors prieš atsakomąsias rungtynes tvirčiau jaučiasi Palangos miesto futbolininkai, Alytaus DFK „Dainavos“ vyriausiasis treneris Donatas Vencevičius prižadėjo nenuleisti galvų ir tikisi sukurti stebuklą Gargžduose. Dainaviečiai atiduos visas likusias jėgas tam, jog sezonas būtų užbaigtas garbingai. Šeštadienį prie raudonai mėlynų prisijungs iš užsienio sugrįžęs alytiškis Martynas Vasiliauskas.

Pirmajame susitikime Alytuje dvejais įvarčiais į „Dainavos“ vartus pasižymėjo svečių puolėjas iš Nigerijos Godspower Aniefiok, vieną pridėjo – Tomas Dombrauskis.

Rungtynės dėl prastos Palangos miesto stadiono vejos būklės bus žaidžiamos Gargždų stadione. Dvikovos šeštadienį pradžia – 13 valandą.

Keliauti paskui komandą ir palaikyti ją paskutinėse sezono rungtynėse Jus kviečia ir Dzūkų Tankai! Plačiau apie išvyką – ČIA.

BŪK SU DAINAVA!