image desctription

DFK „Dainava“ sukirto rankomis su saugu iš Nyderlandų

Prie Alytaus DFK „Dainavos“ klubo prisijungė futbolininkas iš Nyderlandų Saidas Hamulicas (Saïd Hamulic). Krašto saugo pozicijoje geriausiai besijaučiantis žaidėjas jau kelias savaites treniruojasi su komanda ir penktadienį tapo pilnaverčiu klubo nariu.

20-metis S. Hamulicas futbolininko karjerą pradėjo garsių savo šalies klubų „Ajax“ bei „Eindhoven PSV“ akademijose.

Sulaukęs 18 metų futbolininkas persikėlė į Deventerį ir atstovavo „Go Ahead Eagles“ ekipai, o praėjusį sezoną gynė trečioje pagal pajėgumą Nyderlandų futbolo lygoje žaidžiančio „Quick Boys“ klubo garbę.

Artėjančiam sezonui besiruošiantis Alytaus „Dainavos“ klubo naujokas džiaugiasi, kad miestas ir komandos nariai jį priėmė draugiškai.

„Į Lietuvą atvykau nusiteikęs sunkiai dirbti ir prisidėti prie būsimų komandos pergalių. Nors kontrolinių rungtynių rezultatai asmeniškai nelabai džiugina, tačiau visa kita čia atrodo puikiai. Tikiuosi, kad greitu metu įsivažiuosime ir kartu su visa komanda pasieksime geriausius rezultatus“, – teigė S. Hamulicas.

DFK klubo legionierius pridūrė, kad šiame komandiniame sporte svarbiausias veiksmas vyksta ne tik futbolo aikštėje, bet ir šalia esančiose tribūnose, ypač tuomet, kai miestas turi puikius sirgalius, apie kuriuos olandas jau išgirdo iš klubo direktoriaus Žydrūno Lukošiūno.

Primename, jog atsakymas į Lietuvos futbolo federacijos pasiūlymą išimties tvarka į A lygos pirmenybes priimti Alytaus DFK „Dainavą“ paaiškės pirmadienį. Šių metų A lygoje varžysis 10 ekipų.