image desctription

Ž. Lukošiūnas: džiaugiamės sugrįžę į stipriausiųjų gretas

Alytaus DFK „Dainavos“ vadovas Žydrūnas Lukošiūnas džiaugiasi Lietuvos futbolo federacijos (LFF) sprendimu, kuriuo klubas po šešerių metų pertraukos grįžta į A lygos čempionatą.

„Džiaugiamės sugrįžę į stipriausiųjų gretas ir tikimės nenuvilti savo ištikimiausių gerbėjų“, – sakė DFK klubo direktorius Ž. Lukošiūnas.

Šiuo metu klubas intensyviai ruošiasi artėjančiam sezonui – yra atvykusių legionierių iš Nigerijos, Nyderlandų ir kitų šalių, taip pat išliko komandos branduolys iš praėjusių metų.

„Šiuo metu formuojama komandos sudėtis ateinančiam sezonui, tikimės darbus užbaigti laiku“, – teigė klubo vadovas.

Jis įsitikinęs, kad klubo sėkmė A lygoje priklausys nuo visos Alytaus futbolo bendruomenės pastangų, taip pat jis dėkoja už numatomą indėlį ir Alytaus miesto merui Nerijui Cesiuliui bei visai savivaldybei.

„Ačiū už bendradarbiavimą ir tikimės, kad šiais pandeminiais metais sugebėsime tinkamai reprezentuoti miestą. Su savivaldybės pagalba pretenduojame į maždaug 300 tūkstančių eurų biudžetą. Tikimės, kad to užteks tam, kad galėtumėm pakovoti dėl aštuntos vietos. Toks minimalus klubo tikslas artėjančiame sezone“, – kalbėjo Ž. Lukošiūnas.

Alytaus „Dainava“ paskutinį kartą A lygoje varžėsi 2014-ųjų metų sezone.