image desctription

Startuoja analogų Lietuvoje neturintis „Fantasy“ žaidimas

Dzūkijos futbolo klubas „Dainava“ futbolo gerbėjams pristato ilgą laiką brandintą ir pagaliau dienos šviesą išvydusį projektą – futbolo žaidimą „Fantasy“!

Tai yra naujo modelio futbolo žaidimas Lietuvoje, besiremiantis užsienyje įprastu, tačiau kiek supaprastintu „fantasy“ žaidimų principu. Kol Lietuvoje galioja karantino suvaržymai, DFK „Dainava“ kviečia visus Alytaus ir Lietuvos futbolo gerbėjus prisijungti ir išbandyti savo jėgas virtualioje „trenerio“ kėdėje bei laimėti klubo atributikos!

Žaidimas sudarytas pagal Alytaus DFK „Dainavos“ A lygos 2021 metų sezono tvarkaraštį. Jo esmė – kiekvienoms rungtynėms pasirinkti keturis DFK „Dainavos“ žaidėjus bei du būsimo turo varžovų ekipos futbolininkus. Žaidėjų pasirinkimas nėra apribotas nei virtualia valiuta, nei pozicijomis, todėl tik nuo Jūsų priklauso, kokius žaidėjus pasirinksite.

Iš pasirinktų žaidėjų pasirenkamas kapitonas abejose komandose. Žaidėjo, parinkto kaip kapitono, surinkti taškai dvigubinasi.

Likus 2 valandoms iki būsimų realių rungtynių pradžios žaidėjų pasirinkimas ir pasirinktų žaidėjų keitimas yra uždaromas.

Likusias taisykles ir taškų skaičiavimo tvarką rasite čia.

Žaidimas yra nemokamas, tad kviečiame registruotis ir rinktis savo favoritus!

„Fantasy“ žaidimą rasite čia .