image desctription

XI turas: susitikimas su taškų badą kenčiančiais „Žalgirio B” futbolininkais

Pirmos lygos čempionato kovos ir vėl grįžta į Alytaus miesto centrinį stadioną. Sekmadienį XI turo rungtynėse DFK „Dainavos” futbolininkai namuose priims priešpaskutinę turnyro lentelės poziciją užimančią Vilniaus „Žalgirio B” ekipą.

Praėjusiame ture Dariaus Gvildžio auklėtiniai svečiuose 1:2 nusileido Gargždų „Bangos” vienuolikei ir patyrė antrąjį sezono pralaimėjimą. Tuo tarpu, šiemet buksuojantys ir savo žaidimo neatrandantys jaunieji žalgiriečiai paskutinę minutę išplėšė tašką iš „Panevėžio” vienuolikės. Vilniečiai, iškovoję vos vieną pergalę ir du kartus sužaidę lygiosiomis, su 5 taškais rikiuojasi 14-oje turnyro lentelės pozicijoje.

Vieną jauniausių lygos ekipų šiemet į priekį veda puolėjas Karolis Uzėla, savo sąskaitoje turintis 5 įvarčius. Vilniaus „Žalgirio B” ekipoje galime sutikti ir Alytaus futbolo sirgaliams pažįstamų veidų – saugų grandyje rungtyniauja Ernestas Stočkūnas, o vilniečių vartus gina FA „Dainava” auklėtinis Airidas Mickevičius.

Praėjusį sezoną abejose tarpusavio akistatose pranašesni buvo dainaviečiai: svečiuose iškovota pergalė rezultatu 3:1, namuose – 2:1.

Prieš būsimas sekmadienio rungtynes, Alytaus DFK „Dainava” stengėsi kuo efektyviau išnaudoti susidariusią savaitės pertrauką ir trečiadienį sužaidė kontrolines rungtynes su A lygoje rungtyniaujančiais Kauno „Žalgirio” futbolininkais. Draugiškas susitikimas Kaune baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Rungtynės tarp DFK „Dainavos” ir „Žalgirio B” jau šį sekmadienį, 19 valandą, Alytaus miesto stadione. Tiesioginė rungtynių transliacija per Futbolo.TV.

PALAIKYKITE SAVO MIESTO KOMANDĄ!