image desctription

Progų neišnaudoję dainaviečiai svečiuose nusileido „Kauno Žalgiriui“

„Optibet A lygos“ 17 turo rungtynėse Alytaus DFK „Dainava“ svečiuose 0:1 (0:1) nusileido į pirmą turnyro lentelės vietą šoktelėjusiai „Kauno Žalgirio“ ekipai. Vienintelį įvartį 35 min. pelnė „Kauno Žalgirio“ legionierius iš Brazilijos Michael Tchique.

Be ilgam iš rikiuotės iškritusio Grato Sirgėdo žaidę kauniečiai pirmame kėlinyje ilgokai negalėjo atrakinti svečių iš Alytaus vartų, o 34 min. šeimininkams nusišypsojo sėkmė, kai „Dainavos“ puolėjas Cyrille Tchayi Tchamba iš kelių metrų sukirto kamuoliu į virpstą.

Vis dėlto, jau po minutės įvarčiu džiaugėsi kauniečiai. Guilherme De Souza iš dešinio krašto atliko perdavimą į baudos aikštelę, DFK „Dainavos“ gynėjas Akimas Sairinenas kamuolio nepasiekė, o jo klaida pasinaudojęs M. Thuique iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į vartus.

Antroje rungtynių dalyje aikštėje vyko gan lygi kova, tačiau ryškesnių progų pasižymėti neturėjo nei viena komanda.

Po šios nesėkmės alytiškiai su 13 taškų išliko turnyro lentelėje aštunti. Artimiausios rungtynės bus žaidžiamos jau antradienį Alytuje, kai „Hegelmann“ LFF Taurės aštuntfinalio rungtynėse stosime į kovą prieš Vilniaus „Žalgirį“. Rungtynių pradžia – 19 valandą. Bilietus įsigyti galite – ČIA.