image desctription

Dainavą sustiprino T. Švedkauskas

27-erių futbolininkas raudonai mėlyniems turėtų atstovauti iki sezono pabaigos. „Su treneriu T. Ražanausku jau anksčiau buvo kalbėta apie galima prisijungimą prie ekipos. Priimti sprendimą padėjo ir geri santykiai su puikiai pažįstamais dainaviečiais iš karjeros Lietuvos rinktinėje ir klubuose, tai Vytautu Lukša, Linu Klimavičiumi, Deivydu Matulevičiumi bei kitais. Klube atmosfera taip pat labai gera, naujieji komandos draugai lengvai padėjo įsilieti į komandą” – džiaugėsi naujasis Dainavos futbolininkas.

T. Švedkauskas keletą mėnesių nerungtyniavo, o prieš tai turėjo gerą sezoną „Lommel” ekipoje, žaidusioje antroje Belgijos lygoje. Pasibaigus kontraktui vartų sargas ieškojo naujos ekipos užsienyje, tačiau neatradus norimo klubo, nusprendė priimti „Dainavos” pasiūlymą.

Naujasis „Dainavos” vartininkas didžiąją karjeros dalį praleidęs Lietuvos, Italijos, Portugalijos bei Belgijos klubuose, atstovavęs įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinėms, patirties sėmėsi ir legendiniame „A.S. Roma” klube.

Artimiausios DFK „Dainava” rungtynės jau šį šeštadienį 15.00 Telšių miesto stadione su turnyrinės lentelės kaimynais Telšių „Džiugas” futbolininkais.