image desctription

Legendinius futbolininkus pritraukusi DFK „Dainava“ startuos futsal A lygoje

Praeityje garsiais futbolininkais pasipildžiusi Alytaus „Dainavos“ salės futbolo komanda jau šį sekmadienį, spalio 17 dieną, startuos Lietuvos salės futbolo čempionate. Dainaviečiai futsal A lygos sezoną pradės rungtynėmis Alytaus miesto stadiono salėje su „ŠSPC-Radviliškis“ salės futbolininkais.

Praėjusiame 2020-2021 futsal A lygos sezone iš dalyvavusių dešimties ekipų, dainaviečiai su septyniomis pergalėmis liko šeštoje vietoje.

Naujajame lygos sezone raudonai mėlyniems atstovaus ne tik esami DFK „Dainava“ futbolininkai, bet ir gerai visiems žinomos Lietuvos futbolo legendos – Marius Stankevičius, Edgaras Česnauskis, Robertas Poškus bei Žydrūnas Karčemarskas.

Rungtynių Alytaus miesto stadiono salėje pradžia – 18:00 val. Įėjimas –nemokamas.

Atsižvelgiant į Vyriausybės nutarimus ir rekomendacijas, žiūrovų bus prašome pateikti LR Vyriausybės patvirtintus dokumentus, įrodančius apsaugą nuo COVID-19 (ES skaitmeninis pasas, Galimybių pasas, PGR testo rezultatai ir kt.). Rungtynių metu bus privaloma tinkamai dėvėti apsaugines kaukes ar kitas veido apsaugos priemones.

Antrojo turo rungtynės dainaviečių lauks spalio 23 dieną Šiauliuose su prieš jungtinę Naujosios Akmenės ir Šiaulių miestų FK „Saulės krašto“ ekipą.

Naujame 2021 – 2022 Optibet futsal A Lygos sezone dalyvaus šios ekipos:

Alytaus DFK „Dainava“
Naujosios Akmenės-Šiaulių „FK Saulės kraštas“
Klaipėdos FC „Klaipėda City“
Vilniaus FC „Turbotransfers“
Mažeikių „VIP“
„Gargždų Pramogos“
„Jonavos Vikingai“
„Kauno Žalgiris“
Panevėžio SFK „Panevėžys“
Radviliškio ŠSPC „Radviliškis“