image desctription

„Dainava” pakilo į penktą vietą

Optibet A lygos“ trečiojo turo išvykos rungtynes DFK „Dainava“ su Vilniaus „Riteriais“ baigė lygiosiomis 0:0 (0:0) ir pakilo į penktą „Optibet A lygos” vietą.

Vilniaus Sportima manieže vykęs susitikimas išsiskyrė lygia kova. Tiesa, pirmą pavojingą situaciją sukūrė šeimininkai, bet po kampinio į vartus skriejusį kamuolį atrėmė „Dainavos“ gynėjas. Pirmajame kėlinyje savo progą pelnyti įvartį turėjo ir alytiškiai, bet G. Zabitos smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų.

Po pertraukos aikštėje toliau vyko lygi kova, bet nei vienai komandai pasižymėti įvarčiais nepavyko. „Dainava“ po trečiojo „Optibet A lygos“ turo į savo sąskaitą įsirašė ketvirtąjį tašką ir turnyrinėje lentelėje tarp dešimties komandų pakilo į penktąją poziciją. Vilniaus „Riteriams“ tai buvo pirmasis iškovotas taškas šiame sezone.

Startinė DFK „Dainava“ sudėtis: Vincentas Šarkauskas, Ode Abdullahi, Klavs Kramens, Rokas Rasimavičius, Denys Taraduda, Peter Ademo, Artiom Baftalovskij, Aaron Olugbogi, Stanislav Sorokin, Gustas Zabita, Kazeem Aderounmu.

Atsarginiai žaidėjai: Airidas Mickevičius, Davit Kikališvili, Oskaras Lukošiūnas, Naglis Paliušis, Maksym Starhorodskij, Ernestas Stočkūnas, Renatas Banevičius, Chibuike Nwosu, Artiom Radčenko, Martynas Vasiliauskas, Ikuto Gomi, Šerali Juldašev.

Primename, kad kitas rungtynes „Dainavos“ futbolininkai žais jau šį šeštadienį, kovo 18 dieną, Marijampolėje su Gargždų „Banga“.