image desctription

Fiziškoje kovoje iškovoti trys taškai

Nors pirmajame kėlinyje DFK „Dainava“ dėl traumos ir prarado Peter Ademo dėl pergalės su Kauno rajono „Hegelmann“ komanda aikštėje kovojo toliau kiekviename centimetre. Kova negailint savęs dainaviečiams leido uždirbti baudinį, kurį realizavo Stanislav Sorokin ir atvedė „Dainavą“ į trečią pergalę šiame sezone rezultatu 1:0.

Rungtynės nuo pat pradžių prasidėjo bekompromise kova kiekviename aikštės centimetre. 23-ąją susitikimo minutę Artiomas Radčenka sukūrė pavojingą epizodą prie varžovų vartų, bet jo atliktas smūgis buvo netikslus.

Pirmame kėlinyje po susidūrimo su varžovu traumą patyrė „Dainavos“ žaidėjas Peter Ademo, kuris aikštę paliko ant neštuvų. Vietoj P. Ademo aikštėje pasirodė Stanislav Sorokin.

Susitikimo metu dainaviečius ne kartą gelbėjo puikiai savo vartus nuo varžovų išpuolių saugojęs Vincentas Šarkauskas.

83 minutę varžovų vartininkas Tomas Švedkauskas baudos aikštelėje „nukautavo“ dainavietį Matheus De Araujo Pinto, dėl ko teisėjas skyrė 11 metrų baudinį į „Hegalmann“ vartus. Baudinį taikliai atliko Stanislav Sorokin.

Per likusį laiką varžovų spaudimą atlaikiusi „Dainava“ rezultatu 1:0 šventė trečiąją šio sezono pergalę „Optibet A lygoje“ ir įsirašė dar tris taškus. Po 10 turų Alytaus „Dainava“ su 13 taškų pakilo į penktąją turnyrinės lentelės vietą.

Kitos rungtynės „Dainavos“ laukia taip pat savų žiūrovų akivaizdoje. Balandžio 29 d., šeštadienį, 17 val. Alytaus miesto stadione dainaviečiai priims svečius iš Žemaitijos – Telšių „Džiugą“.

Nuotr. Dominykas Sidaras.