image desctription

Komandos kapitonas kviečia į futbolo treniruotes

Linas Savastas – ne tik DFK „Dainava“ komandos komandos, tačiau ir futbolo treneris. Profesionalius naujausius treniruočių metodus puikiai išmanantis futbolininkas savo patirtimi dalinsis ir su vaikais.

Treneris L. Savastas renka naujas futbolo grupes, į kurias kviečia tėvelius atvesti nuo 2009 m. gimusius savo vaikus. Priimami tiek berniukai, tiek ir mergaitės, kurie dega noru tapti futbolininkais ir vieną dieną apsivilkti legendinės Alytaus „Dainavos“ marškinėlius.

Ateitį kuriame šiandien, tad kviečiame pasinaudoti šia unikalia galimybe atvesti savo vaikus į treniruotes pas ir šilto, ir šalto ragavusį patyrusį futbolininką L. Savastą. Dėl papildomos informacijos ir visų jums svarbių klausimų, susijusių su Jūsų vaiko futbolo treniruotėmis, skambinkite tiesiai treneriui L. Savastui, tel. nr.: +37062150886.

Linas Savastas – šiuo metu vienas labiausiai patyrusių ir gimtajame Alytuje žaidžiančių futbolininkų, ne veltui būsimas Jūsų vaikų treneris buvo išrinktas ir DFK „Dainava“ komandos kapitonu. Futbolininkas per daugiau nei dešimtmetį trunkančią profesionalo karjerą rungtyniavo Alytaus „Alyčio“, Kauno „Atleto“, Klaipėdos „Atlanto“, Pakruojo „Kruojos“, Tauragės „Tauro“, Utenos „Utenio“, estų Silamejės „Kalev“ komandose, tačiau po ilgų kelionių po svečias vietas grįžo ginti legendinės Alytaus „Dainavos“ spalvų.