image desctription

XIX turas: dvikova su Klaipėdos „Koralu“

Antradienį Alytaus DFK „Dainava“ namuose XIX turo rungtynėse susitiks su Klaipėdos „Koralo“ futbolininkais. Svečiai, kurių gretose rungtyniauja ir praėjusį sezoną „Dainavos“ marškinėlius vilkėjęs Sergėjus Ložinskis, šiuo metu demonstruoja puikią formą, tad Dariaus Gvildžio auklėtiniams teks atiduoti visas jėgas.

Pirmoji dvikova balandžio mėnesį vyko Klaipėdoje, kur po buvusio „Dainavos“ puolėjo Sam Shaban įvarčio rungtynių pabaigoje, dainaviečiams pavyko išsivežti tris taškus. Po vasaros pertraukos klaipėdiečiai sugrįžo kupini jėgų, o tą įrodo ir rezultatai aikštėje – per trejas rungtynes iškovoti 7 taškai.

Sentimentus Alytui jaučiantis varžovų puolėjas iš Ukrainos Sergėjus Ložinskis su komandos draugais sieks revanšuotis už pralaimėjimą sezono pradžioje. Ukrainietis per 14 sužaistų rungtynių savo sąskaitoje turi 2 įvarčius. Klaipėdos „Koralo“ ekipą į priekį veda 17-metis puolėjas Jonas Bičkus, varžovų vartininkus nuginklavęs 5 kartus. Maksimas Lukaševičius ir Marius Stankus pasižymėję po 4 kartus.

Rungtynės tarp Alytaus DFK „Dainavos“ ir Klaipėdos „Koralo“ jau rytoj, 19 valandą, Alytaus miesto stadione. Įėjimas – nemokamas.

Ateikite palaikyti savo miesto futbolininkų!