image desctription

Mantas Fridrikas ir toliau gins DFK „Dainavos“ spalvas

Pasirengimą naujam sezonui tęsianti DFK „Dainava“ pirmadienį pratęsė sutartį su gynėju Mantu Fridriku. 28 metų futbolininkas iš Kauno ir 2017 metais savo žaidimu džiugins Dzūkijos futbolo klubo gerbėjus.

Profesionalaus futbolininko karjerą M. Fridrikas 2007 m. pradėjo gimtojo miesto FBK „Kaunas“ komandoje. 2012 m. jis persikėlė į Daniją, kur atstovavo FC „Fyn“ ekipai, vėliau vilkėjo FK „Šiaulių“, VMFD „Žalgirio“, „Utenio“ ir „Kauno Žalgirio“ komandų marškinėlius. Gynėjas taip pat yra debiutavęs ir Lietuvos nacionalinėje futbolo rinktinėje, kai 2010 m. draugiškose rungtynėse prieš Vengriją pasirodė aikštėje antrajame kėlinyje.

Kaunietis į Alytaus „Dainavos“ gretas atvyko iš „Kauno Žalgirio“ praėjusio sezono viduryje ir spėjo sužaisti 13 rungtynių. Visas rungtynes be keitimų žaidęs M. Fridrikas tapo ne tik vienu patikimiausių komandos gynėjų linijos žaidėju, bet ir klubo gerbėjų numylėtiniu.

Klubas džiaugiasi futbolininko sprendimu ginti DFK  „Dainavos“ spalvas ir linki dar sėkmingesnio sezono Pirmoje lygoje!

Artimiausias kontrolines rungtynes vasario 11 dieną dainaviečiai žais svečiuose prieš A lygos pirmenybėms besiruošiančius Jonavos „Lietavos“ futbolininkus. Vasario 17-ąją DFK „Dainava“ Marijampolės ARVI manieže išmėgins jėgas su FK „Jelgavos“ ekipa.

1 win