image desctription

Antrasis išbandymas – žalgiriečiai

Sekmadienį DFK „Dainava“ keliauja į Vilnių, kur susigrums su vietos „Žalgirio“ dubleriais. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione laukiama nuožmios kovos.

Kol kas nei dainaviečiai, nei žalgiriečiai pergalės skonio nepatyrė, tačiau abi komandos yra skirtingoje padėtyje. Vilniaus „Žalgirio“ dublerių komanda pirmame lygos ture net 2:6 turėjo pripažinti Vilniaus „Vyčio“ pranašumą, o „Dainava“ dėl pergalės grūmėsi Gargžduose, kur su vietos „Banga“ buvo pasiektos kovingos lygiosios.

Neabejotinai šios rungtynės svarbios tiek „Žalgiriui“, tiek ir dainaviečiams. Vilniečiai norės savų žiūrovų akivaizdoje reabilituotis po gėdingo pralaimėjimo ir įrodyti, kad pernai jie buvo verti sidabro medalių. Tuo metu, „Dainava“ sieks iškovoti pirmąją pergalę šiame sezone.

Rungtynės Vilniuje prasidės 15:00 val. Jos vyks – LFF stadione. Įėjimas į rungtynes – nemokamas, tad atvykite ir dar draugą atsiveskite!

p.s. vakarykštė naujiena apie Gintaro Staučės sugrįžimą tebuvo pokštas, tačiau mes laukiame ir jo ir kiekvieno kito legendinio alytiškio, sugrįžtančio į savo gimtąsias vietas.

1 win